2014-02-05 09:10:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Maradjon higgadt

Napi horoszkóp február 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Csendes napot remélhet: legalább lesz alkalma rendbe szedni a gondolatait, érzéseit. A ruhatárára és az otthonára is ráférne egy alapos átrendezés. A kettő együtt csodálatos hatású lehet: a végén, mintha kicserélték volna.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bár távolba hajtják vágyai, ma mégis jobban teszi, ha nem ered útnak. Vagy legalább nem ön vezet. Valahogy túl kiegyensúlyozatlan, nehezen tud koncentrálni bármire, folyton rágódik. A lazítás minden formája jó, de az evés nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Előbb eressze ki a gőzt, aztán törődjön velük.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Derűs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem igazán áll ma a helyzet magaslatán. Rengeteg a munkája, és csak félig érzi magát kompetensnek benne. Talán fel kéne fednie a kételyeit a főnökének is. Még mindig jobb, mintha később csalódnak önben. Bízzon a támogatásában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön mindig szeret tisztán látni. Valaki mégis félrevezeti. Esetleg már évek óta. És ön mégis, még mindig hisz neki. Ma lesz rá esély, hogy lehulljon a fátyol a szeméről. De csak azt látja, amit már régóta sejtett. Maradjon higgadt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tudja jól, hogy nem minden arany, ami fénylik. Mégis hajlamos lehet ma arra, hogy hagyja magát üres ígéretekkel, átlátszó szép szavakkal becsapni. Ha így van, később csak magára vethet. De ha csak a pillanat örömét keresi, rajta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító eszmék, technikák, tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is lehet belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha a tükörbe néz, önnek is látnia kell: nem ártana végre sportolnia valamit. (Ne a sakkra gondoljon.) A közeledő tavaszig még van egy kis idő, hogy javítson a téli formáján. Egy fitnesz- vagy uszoda bérlet most nagyon aktuális!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha úgy érzi, nincs egészen a helyén, talán jogos lehet ez az érzés. Meglehet, ön az a fajta ember, akinek az útkeresés, az úton járás fontosabb, mint a megtalálás. Ez jó, amíg nem teljesen öncélú, és nem hibáztat érte másokat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert! Hívja meg barátait, és családtagjairól se feledkezzen meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem várt kellemetlenséget hozhat ez a nap. Az aggodalmaskodás azonban nem segít abban, hogy úrrá legyen rajtuk. Az első ijedtségén átesve, a szokásos jó szervezőkészsége segítségével úrrá lehet a bajokon. Bízzon magában!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: